Hoofdgerecht Eenvoudig
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1 Pel en snijd de uien in grove ringen. Snijd de aubergines over de lengte in repen en vervolgens in blokjes van 1 cm. Stap 2 Meng het kipgehakt met de helft van de Italiaanse kruiden en draai dit tot gehaktballetjes van 3 cm. Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de gehaktballetjes in 7 minuten goudbruin. Stap 3 Breng een pan met water aan de kook en kook intussen de farfalle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Stap 4 Verhit een pan met de resterende olijfolie en bak de ui en aubergine 5 minuten. Voeg de pasta toe en roer de crème fraîche en overige Italiaanse kruiden erdoor. Stap 5 Serveer de pasta met de gehaktballetjes.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 765 kcal
Eiwit 48 g
Koolhydraten 80 g
Vet 27 g
Waarvan verzadigd 9 g