Hoofdgerecht Eenvoudig
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Verhit een grillpan op hoog vuur. Verdeel 1 el olijfolie over de flat iron steak. Grill om en om 8 minuten tot deze rosé gegrild is. Stap 2 Haal de flat iron steak uit de pan, leg deze op een stuk aluminiumfolie en verdeel hier de helft van de kruidenboter over. Vouw de aluminiumfolie dicht en laat de flat iron steak 10 minuten rusten. Stap 3 Snijd de flat iron steak in plakken van 1 cm dik en verdeel hier de resterende kruidenboter over. Stap 4 Lekker met rustic fries, gebakken snoeppaprika’s en knoflooksaus.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 265 kcal
Eiwit 32 g
Koolhydraten 0.2 g
Vet 15 g
Waarvan verzadigd 7.8 g