recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Frans kaasplankje

Nagerecht
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - tuinkers (1 doosje)
  • - roquefort (100 gram)
  • - roombrie (100 gram)
  • - verse geitenkaas (100 gram)
  • - suiker (0.5 eetlepel)
  • - frambozenazijn (1 eetlepel)
  • - aardbeien (250 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Was de aardbeien, dep ze droog en verwijder de kroontjes.
  • 2 Snijd de aardbeien in vieren.
  • 3 Roer in een kom de azijn en suiker door elkaar en schep de aardbeien erdoor.
  • 4 Laat de aardbeien zo minstens 30 minuten staan.
  • 5 Snijd voor ieder persoon van elk soort kaas een plakje.
  • 6 Leg de stukjes kaas op de borden.
  • 7 Leg op elk bord een bergje tuinkers en schep de aardbeien erop.
  • 8 Serveer met toastjes of stokbrood.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.