recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Frisse frambozenlimonade

Bijgerecht
6 personen
10 min
Ingrediënten
  • - groene thee (1 liter)
  • - satéstokjes (6 )
  • - water (100 ml)
  • - suiker (3 eetlepels)
  • - limoen (1 )
  • - frambozen (250 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Prak in een pan de helft van de frambozen fijn en kook ze met het sap van de limoen, de suiker en het water zachtjes tot het een dunne glanzende saus wordt.
  • 2 Laat de frambozensaus afkoelen.
  • 3 Zet de groene thee en laat de thee (zonder zakje) afkoelen.
  • 4 Schenk de frambozensaus in de glazen en vul dit aan met de groene thee.
  • 5 Prik de rest van de frambozen aan de satéstokjes en zet in elk glas een frambozenspies.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.