recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Gado gado

Hoofdgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - kroepoek (60 gram)
  • - eieren (6 )
  • - verse selderij (4 eetlepels)
  • - pikante satesaus (400 gram)
  • - tauge (100 gram)
  • - Chinese kool (400 gram)
  • - wortel (250 gram)
  • - rijst (200 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen.
  • 2 Snijd de Chinese kool in reepjes.
  • 3 Snijd de verse selderij grof.
  • 4 Kook de eieren en snijd deze in partjes.
  • 5 Stoom de groenten in laagjes in een stoommand boven een pan met ruim kokend water in 6-8 minuten beetgaar.
  • 6 Laat de rijst en groente afkoelen.
  • 7 Verwarm de pindasaus.
  • 8 Verdeel de rijst over diepe borden en leg de wortel, kool en taugé er in laagjes op.
  • 9 Schep de pindasaus erop en verdeel de selderij, partjes ei en kroepoek erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.