Gebakken kabeljauwfilet met druiven en wilde perzik

4 personen Gemiddeld 15 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Pers de citroen. Snijd de perziken in blokjes. Halveer de druiven. Hak de oregano fijn. Verdeel de kabeljauw in gelijke stukken, wrijf ze in met citroensap, zout en peper en wentel ze door de bloem. Verwarm de boter in een koekenpan en bak de stukken kabeljauw bruin. Keer ze na 3-4 minuten voorzichtig met een spatel en verdeel de stukjes perzik, druiven en oregano ertussen. Bak nog 3-4 minuten tot ook de perzik en druiven iets zachter worden. Serveer de kabeljauwfilet op warme borden met het perzik-druivenmengsel erop. Lekker met aardappelpuree en broccoli.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 240 kcal
Eiwit 25 g
Koolhydraten 20 g
Vet 6 g
Waarvan verzadigd 4 g
Trefwoorden visrecepten
'