Ingrediënten
4 personenBereidingswijze
Laat de noedels 6 minuten wellen in ruim kokendheet water. Spoel ze af onder de koude kraan en laat uitlekken. Klop de eieren los met ½ eetlepel vissaus en ½ eetlepel sambal. Doe de ketjap manis, de rest van de sambal, vissaus, de knoflook en 1 eetlepel water in een kommetje en meng. Verhit ½ eetlepel olie in een kleine koekenpan. Bak hierin een omelet van de helft van het eiermengsel. Laat op een bord glijden en bak een tweede omelet in weer een beetje olie. Rol beide omeletjes op en snijd in plakjes. Houd de eirolletjes warm onder aluminiumfolie. Verhit een wok op hoog vuur. Voeg 1 eetlepel wokolie toe. Roerbak de ui 1 minuut; voeg de wokgroente toe en roerbak 5 minuten. Voeg de gekookte noedels en het sambal-ketjapsausje toe en roerbak nog 1-2 minuten. Serveer de gebakken noedels met de eirolletjes erop en de limoenpartjes ernaast.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 435 kcal
Eiwit 19 g
Koolhydraten 54 g
Vet 14 g
Waarvan verzadigd 3 g