recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Gegrild suikerbrood met geitenkaas en aardbeien

Lunch
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - basilicumblaadjes
  • - aardbeien (250 gram)
  • - zachte geitenkaas (75 gram)
  • - mascarpone (100 gram)
  • - zachte roomboter (25 gram)
  • - suikerbrood (8 sneetjes)
Bereidingswijze
  • 1 Bestrijk de plakjes suikerbrood aan beide kanten dun met boter en bak ze in een grillpan op matig hoog vuur in 2-3 minuten goudbruin.
  • 2 Keer ze halverwege.
  • 3 Leg per persoon twee sneetjes geroosterd suikerbrood schuin op elkaar.
  • 4 Schep er een volle lepel mascarpone op en verdeel de geitenkaas en aardbeien erover.
  • 5 Strooi de basilicum erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.