Ingrediënten
4 personenBereidingswijze
Verwarm de BBQ voor. Snijd de onderkanten van de bosui en de groene asperges af. Snijd de babyromaine in partjes, laat het hart zitten om de blaadjes bij elkaar te houden. Halveer de bospenen en snijd de gele paprika in partjes. Snijd de kipfilet in repen. Halveer de citroen en ris de blaadjes van de tijm. Meng de olijfolie met de kipkruiden, verse tijmblaadjes en het sap van een halve citroen. Smeer de groenten en de kip in met de marinade. Gril alle groenten in delen op de BBQ tot er mooie strepen ontstaan en ze beetgaar zijn. Gril vervolgens de kipreepjes in 5 minuten gaar. Keer regelmatig. Snijd de grote stukken groenten eventueel nog kleiner. Verdeel over een schaal met de kipreepjes. Knijp de tweede helft van de citroen erboven uit. Schaaf de Parmezaanse kaas erover en bestrooi met amandelen.
Aanvullende benodigdheden - barbecue
Voedingswaarden (per portie)
Energie 382 kcal
Eiwit 27 g
Koolhydraten 15 g
Vet 21 g
Waarvan verzadigd 4 g