recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Gegrilde varkenshaas

Fusion
4 personen
40 min
Ingrediënten
  • - varkenshaas (600 g)
  • - Wokolie (3 eetlepels)
  • - sojasaus (2 eetlepels)
  • - mediumdry sherry (2 eetlepels)
  • - knoflook (2 tenen)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Pers de knoflook; Snijd de varkenshaas in plakken van 3 cm dik.
  • 2 Meng de geperste knoflook met de sherry, sojasaus, roerbakolie en peper naar smaak.
  • 3 Wentel het vlees erdoor en laat het 30 minuten marineren.
  • 4 Rooster de stukken varkenshaas in een hete grillpan in 4-6 minuten mooi bruin en gaar.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.