DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Gemarineerde spareribs met zoete aardappel

Hoofdgerecht Gemiddeld 35 minuten
(0)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Steek de BBQ aan. Snijd 3 stengels bosui in schuine ringen van 1 cm dik. Stap 2 Was de aardappelen en snijd deze in aan de bovenkant tot 1 cm van de rand. Scheur 4 stukken aluminiumfolie af. Stap 3 Leg hier de aardappelen op en verdeel er 2 el zonnebloemolie overheen. Vouw dicht en leg 20 minuten op de BBQ. Stap 4 Verdeel intussen 1 el zonnebloemolie over de spareribs en gril 10 minuten op de BBQ. Stap 5 Snijd de dille fijn en meng de helft met de crème fraîche. Breng op smaak met zout en peper. Stap 6 Verdeel de gesneden bosui, gefrituurde uitjes en overige dille over de spareribs. Stap 7 Verdeel de crème fraîche over de zoete aardappelen en serveer naast de spareribs
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden - grillpan of bbq
Voedingswaarden (per portie)
Energie 0 kcal
Eiwit 71.8 g
Koolhydraten 48 g
Vet 58.2 g
Waarvan verzadigd 24.3 g
Trefwoorden
bbqreceptenbarbecuevleesweekend