recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Geroosterde hamburgers met bosui en broccoli

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - broccoli (500 gram)
  • - bosuitjes (6 )
  • - hamburgers (4 )
  • - minikrieltjes (600 gram)
  • - paprikapoeder (0.5 eetlepel)
  • - knoflook (1 teen)
  • - olijfolie (4 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 225 °C.
  • 2 Meng de helft van de olijfolie met de geperste knoflook en paprikapoeder en schep de krieltjes erdoor.
  • 3 Bak de aardappeltjes in een braadslede in de oven in 20 minuten knapperig bruin en gaar.
  • 4 Bestrijk de hamburgers en de in 5 cm gesneden bosuitjes dun met olie en rooster ze in een grillpan in 6-8 minuten bruin en gaar.
  • 5 Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de stronk in plakjes.
  • 6 Kook de broccoli in 4 minuten beetgaar.
  • 7 Serveer de hamburgers op borden met de bosuitjes erop en de aardappeltjes en broccoli ernaast.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.