recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Geroosterde tomatensaus

Fusion
4 personen
35 min
Ingrediënten
  • - kappertjes (1 eetlepel)
  • - zwarte olijven zonder pit (8 stuks)
  • - Bertolli olijfolie extra vergine (3 eetlepels)
  • - medium dry sherry (150 ml)
  • - rode paprika’s (3 stuks)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snijd de zwarte olijven zonder pit in vieren.
  • 2 Rooster de paprika’s in een voorverwarmde oven van 225 °C 20 minuten tot het vel zwart geblakerd is.
  • 3 Laat ze daarna in een kom afgedekt 10 minuten staan.
  • 4 Verwijder de zaadjes en de velletjes en pureer de paprika’s met de staafmixer of in de keukenmachine.
  • 5 Verwarm de puree met de sherry en de olijfolie al roerende tot een mooie saus ontstaat.
  • 6 Schep de olijven en kappertjes erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  • 7 Vervangtip: U kunt ook witte wijn gebruiken in plaats van de sherry.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.