Ingrediënten
4 personenBereidingswijze
Laat de vis ontdooien. Was de prei en snijd in ringen. Hak de knofook fijn. Rasp de schil van de citroen en pers het sap uit. Verhit de helft van de olijfolie in een hapjespan en fruit hierin de prei en de knoflook in 4 minuten zacht. Voeg handje voor handje de spinazie toe en laat slinken. Schenk de kookroom erbij en voeg het citroensap en rasp toe. Breng op smaak met zout en peper en leg de stukken kabeljauw in de roomsaus, draai het vuur laag en stoof in 10 minuten gaar. Verhit de rest van de olijfolie in de koekenpan en bak de aardappelschijfjes om en om in 10 minuten goudbruin. Bestrooi met de Italiaanse kruiden en bak deze nog 2 minuten mee. Serveer de gestoofde kabeljauw met de aardappelschijfjes.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 541 kcal
Eiwit 28 g
Koolhydraten 40 g
Vet 27 g
Waarvan verzadigd 10 g