Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gestoofde sukadelappen met zoete aardappelfriet
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gestoofde sukadelappen met zoete aardappelfriet
Stap 1
Laat de ongezouten boter op kamertemperatuur komen.
Stap 2
Verhit een pan met boter en bak de sukadelappen aan beide kanten in 4 minuten goudbruin.
Stap 3
Blus af met de rode wijn, voeg vervolgens het bouillontablet, 300 ml water en de grove mosterd toe. Gaar de sukadelappen ongeveer 2 uur tot het vlees mals is en uit elkaar valt.
Stap 4
Voeg de laatste 10 minuten de zilveruitjes toe.
Stap 5
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 6
Snijd de broccoli in kleine roosjes. Verdeel deze samen met de zoete aardappelfrieten over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel de olie erover.
Stap 7
Plaats de bakplaat 20 minuten in de oven tot de broccoli en frieten gaar zijn.
Stap 8
Serveer de sukadelappen met de zoete aardappelfrieten en broccoli.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie612 kcal
- Eiwit53 g
- Koolhydraten26 g
- Vet27 gWaarvan verzadigd9 g
Trefwoorden
