DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Gestoofde sukadelappen met zoete aardappelfriet

Hoofdgerecht Gemiddeld 150 minuten
(0)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Laat de ongezouten boter op kamertemperatuur komen. Stap 2 Verhit een pan met boter en bak de sukadelappen aan beide kanten in 4 minuten goudbruin. Stap 3 Blus af met de rode wijn, voeg vervolgens het bouillontablet, 300 ml water en de grove mosterd toe. Gaar de sukadelappen ongeveer 2 uur tot het vlees mals is en uit elkaar valt. Stap 4 Voeg de laatste 10 minuten de zilveruitjes toe. Stap 5 Verwarm de oven voor op 180°C. Stap 6 Snijd de broccoli in kleine roosjes. Verdeel deze samen met de zoete aardappelfrieten over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel de olie erover. Stap 7 Plaats de bakplaat 20 minuten in de oven tot de broccoli en frieten gaar zijn. Stap 8 Serveer de sukadelappen met de zoete aardappelfrieten en broccoli.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 612 kcal
Eiwit 53 g
Koolhydraten 26 g
Vet 27 g
Waarvan verzadigd 9 g
Trefwoorden
recepten