Ga naar de hoofdinhoud

Gevuld stokbrood met knoflook, roomkaas en bosui

4 personen Eenvoudig 20 minuten Borrelhapje

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C. Maak met een scherp mes om de 2 cm sneden in het stokbrood, maar snijd het niet helemaal door. Snijd de bosuitjes fijn. Rasp de cheddar en meng met 2/3 van de bosui en cayennepeper door de roomkaas. Vul de sneden in het stokbrood met het roomkaasmengsel. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak het stokbrood 10 minuten in de oven. Garneer met de rest van de bosui.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 447 kcal
Eiwit 16 g
Koolhydraten 42 g
Vet 23 g
Waarvan verzadigd 16 g
Trefwoorden receptenFontignac