recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Groene tagliatelle met bloemkool en kaassaus

Hoofdgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - bieslook (2 eetlepels)
  • - pijnboompitten (25 gram)
  • - halfvolle melk (200 ml)
  • - blauwschimmelkaas (150 gram)
  • - groene tagliatelle (400 gram)
  • - bloemkool (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de bloemkool in roosjes en kook ze in ruim water in 10 minuten gaar.
  • 2 Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen.
  • 3 Snij de kaas in stukjes en breng deze met de melk in een niet te grote pan al roerende aan de kook en blijf roeren tot het een mooi gebonden saus.
  • 4 Breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.
  • 6 Giet de tagliatelle en bloemkool af.
  • 7 Verdeel de tagliatelle over diepe borden en leg de bloemkoolroosjes erop.
  • 8 Schenk de kaassaus erover en strooi de pijnboompitten en bieslook erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.