Ingrediënten
4 personenBereidingswijze
Steek de BBQ aan. Snijd de bloemkool in roosjes van 3 cm. Snijd de perzik in parten. Snijd de champignons door de helft. Pel de rode ui en snijd deze in parten. Snijd 3 cm van de onderkant van de asperges en snijd deze in 3 stukken. Breng een pan met water aan de kook en kook de bloemkool in 3 minuten beetgaar. Giet af en meng de bloemkool met het gerookte paprikapoeder en 1 el olijfolie. Rijg de groenten en perzik om en om aan de satéprikkers. Verdeel hier 1 el olijfolie overheen. Gril de groentesticks in 8 minuten om en om op de BBQ gaar. Gril intussen de pitabroodjes 5 minuten op de BBQ. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de groentesticks met de pitabroodjes en aioli.
Aanvullende benodigdheden - satéprikker- grillpan of bbq
Voedingswaarden (per portie)
Energie 370 kcal
Eiwit 7.4 g
Koolhydraten 37.1 g
Vet 20.3 g
Waarvan verzadigd 2.5 g