recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Hartige taartbodem

Fusion
4 personen
50 min
Ingrediënten
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - melk (250 ml)
  • - Crème fraîche (200 ml)
  • - aardappelpuree voor ovenschotel (1 zakje)
  • - geraspte kaas (100 g)
  • - eieren (4 )
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C.
  • 2 Klop de eieren los met de kaas en klop achtereenvolgens aardappelpureepoeder, crème fraîche, melk en olijfolie erdoor.
  • 3 Schenk dit mengsel in een ingevette quichevorm van 26 cm.
  • 4 Leg de vulling erin.
  • 5 Bak de clafoutis in de oven in 45 minuten goudbruin en gaar.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.