Ga naar de hoofdinhoud

Hotdog met gegrilde braadworst en perzik

4 personen Gemiddeld 20 minuten Lunch

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Halveer de perziken en verwijder de pit, snijd het vruchtvlees in plakjes. Snipper de sjalotjes. Verhit de grillpan. Smeer de braadworsten in met de olijfolie. Gril ze in 10 minuten helemaal gaar, keer regelmatig. Neem uit de pan en leg de plakjes perzik erin. Grill ze kort aan beide kanten tot er mooie grillstrepen ontstaan. Meng de chilisaus met de crème fraîche. Snijd de pistoletjes in aan de bovenkant en vouw ze iets open. Vul met de veldsla, plakjes perzik en braadworsten. Lepel er wat van de chilidip over en bestrooi met de gesnipperde sjalot.
Aanvullende benodigdheden - Grillpan
Voedingswaarden (per portie)
Energie 626 kcal
Eiwit 28 g
Koolhydraten 58 g
Vet 30 g
Waarvan verzadigd 11 g
Trefwoorden zomerrecepten