Ga naar de hoofdinhoud

Hutspot met pastinaak en lekkerbekjes

4 personen Gemiddeld 30 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de pastinaak in plakjes. Schil de aardappelen en snijd deze ook in plakjes. Verwarm de olijfolie in een grote wok en roerbak de hutspotgroenten met plakjes pastinaak en aardappel 2-3 minuten. Schep de kerriepoeder en tijm erdoor en roerbak nog 2-3 minuten. Schenk de bouillon erbij en smoor alles in 8-10 minuten afgedekt gaar. Leg de lekkerbekjes op de bakplaat en bak ze zoals aangegeven op de verpakking in de oven tot ze knapperig en door en door warm zijn. Stamp de hutspotgroenten, pastinaak en aardappelen grof door elkaar en schep de boter erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de hutspot op borden met de lekkerbekjes.
Aanvullende benodigdheden - bakplaat met bakpapier- stamper
Voedingswaarden (per portie)
Energie 430 kcal
Eiwit 15 g
Koolhydraten 37 g
Vet 23 g
Waarvan verzadigd 5 g
Trefwoorden winterstamppotHutspotpastinaaklekkerbekjesJanuaristevigekostHutspotstamprecepten