Hoofdgerecht Gemiddeld
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1 Dep de kabeljauw droog met keukenpapier. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd met een mandoline de courgette tot tagliatelle. Stap 2 Maal het knabbelspek fijn in een keukenmachine of blender. Rasp de Parmezaanse kaas en meng dit samen met de panko, knoflookpoeder, uienpoeder, peterselie en 3 el olie door het gemalen knabbelspek. Stap 3 Leg de vis in een ovenschaal en bedek met het mengsel voor de korst. Plaats de ovenschaal in de oven en bak 8-12 minuten. De baktijd is afhankelijk van de dikte van de vis. Stap 4 Halveer intussen de venkel in de lengte en snijd vervolgens in dunne plakjes van een ½ cm. Verhit de overige olie in een grote koekenpan op hoog vuur. Bak de courgette en venkel 2 minuten aan op hoog vuur. Voeg de Provençaalse kruiden en tomatenblokjes toe en laat het nog 3 minuten doorkoken op middelhoog vuur. Stap 5 Serveer de courgettepasta samen met de vis.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 531 kcal
Eiwit 48 g
Koolhydraten 29 g
Vet 26 g
Waarvan verzadigd 7 g