recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Kalkoengoulash

Hoofdgerecht
4 personen
60 min
Ingrediënten
  • - kippenbouillon (250 ml)
  • - gekruide tomatensaus (uit pak of pot) (250 ml)
  • - aardappels (3 stuks)
  • - groene paprika (1 stuks)
  • - rode paprika (1 stuks)
  • - uien (2 stuks)
  • - paprikapoeder (2 eetlepels)
  • - kalkoenborstfilet (500 g)
  • - salami (100 g)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Serveertip: Serveer met rijst en sperziebonen.
  • 2 Voorbereiding: Snijd de salami in kleine blokjes; Snijd de kalkoenborstfilet in blokjes; Snipper de uien; Snijd de rode paprika in stukken; Snijd de groene paprika in stukken; Snijd de aardappels in blokjes.
  • 3 Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de salami zachtjes uit.
  • 4 Schep de kalkoen en paprikapoeder erdoor en bak het vlees 2-3 minuten.
  • 5 Meng de ui, paprika en aardappel erdoor en bak alles nog 2-3 minuten.
  • 6 Voeg de tomatensaus en bouillon toe en breng het geheel aan de kook.
  • 7 Stoof de goulash in 20-30 minuten zachtjes gaar.
  • 8 Wijntip: Kruidige rode wijn, zoals D’o, Chianti, Côtes du Rhône.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.