DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Kerstsalade met gerookte eendenborstfilet

Voorgerecht Eenvoudig 20 minuten
(6)
Voorgerecht Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Halveer de granaatappel en schep de pitjes uit één helft. Verwijder de witte stukjes tussen de pitjes. Bewaar de pitjes in een doosje in de koelkast. Stap 2 Pers de andere helft van de granaatappel uit op een citruspers. Stap 3 Snijd de vijgen in vieren. Hak de dragon fijn en de walnoten grof. Stap 4 Klop in een kom 1 eetlepel granaatappelsap per persoon met walnootolie, mosterd, dragon en wat zout en peper tot een dressing. Stap 5 Schaaf de venkel in flinterdunne reepjes. Schep de bladsla en venkel door de dressing en verdeel over borden. Stap 6 Leg de plakjes eendenborstfilet er losjes op en leg de vijgen ertussen. Strooi de walnoten en de granaatappelpitjes erover.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden - groenteschaaf
Voedingswaarden (per portie)
Energie 350 kcal
Eiwit 9 g
Koolhydraten 19 g
Vet 25 g
Waarvan verzadigd 4 g
Trefwoorden
saladeeendwildvoorgerechteendenborstrecepten