Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kip aubergine taco’s
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kip aubergine taco’s
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de kippendij in stukken van 2 cm en marineer deze met de tacokruiden. Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm.
Stap 2
Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de kip 3 minuten aan, voeg hier de aubergine aan toe en bak deze 6 minuten mee tot de kip gaar is.
Stap 3
Verdeel de taco tubs over een rooster en plaats in de oven. Bak de taco tubs volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 4
Meng de mayonaise met de sriracha. Ris de blaadjes van de takjes peterselie. Vul de taco tubs met de kippendij en aubergine en verdeel hier de sriracha mayonaise over. Garneer de taco’s met de blaadjes platte peterselie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie102 kcal
- Eiwit3.3 g
- Koolhydraten5.9 g
- Vet7 gWaarvan verzadigd1.2 g
Trefwoorden
