DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Kip kerrie

Hoofdgerecht Eenvoudig 30 minuten
(2)
Hoofdgerecht Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Snijd de kipdijfilet in stukken van 2 cm. Pel en snijd de knoflook fijn. Stap 2 Verhit een pan met 1 el zonnebloemolie en bak de kippendij 2 minuten. Voeg de kerriepoeder, kurkumapoeder, kokosmelk, kippenbouillontablet en knoflook toe. Bak de kipdijfilet in 10 minuten gaar. Stap 3 Breng een pan met water aan de kook en kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Stap 4 Pel de rode ui en snijd in kwarten. Verhit een pan met de resterende zonnebloemolie en bak de rode ui op middelhoog vuur in 5 minuten glazig en gaar. Stap 5 Breng een pan met water aan de kook en kook de snijbonen in 2 minuten beetgaar en giet deze af. Stap 6 Serveer de kip kerrie met de rijst, snijbonen en rode ui.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 802 kcal
Eiwit 41 g
Koolhydraten 68 g
Vet 39 g
Waarvan verzadigd 20 g
Trefwoorden
weekmenurecepten