Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Snijd de kipdijfilet in stukken van 2 cm. Pel en snijd de knoflook fijn. Stap 2 Verhit een pan met 1 el zonnebloemolie en bak de kippendij 2 minuten. Voeg de kerriepoeder, kurkumapoeder, kokosmelk, kippenbouillontablet en knoflook toe. Bak de kipdijfilet in 10 minuten gaar. Stap 3 Breng een pan met water aan de kook en kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Stap 4 Pel de rode ui en snijd in kwarten. Verhit een pan met de resterende zonnebloemolie en bak de rode ui op middelhoog vuur in 5 minuten glazig en gaar. Stap 5 Breng een pan met water aan de kook en kook de snijbonen in 2 minuten beetgaar en giet deze af. Stap 6 Serveer de kip kerrie met de rijst, snijbonen en rode ui.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 802 kcal
Eiwit 41 g
Koolhydraten 68 g
Vet 39 g
Waarvan verzadigd 20 g