recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Kokos-limoenijsje met ananas

Nagerecht
6 personen
130 min
Ingrediënten
  • - waterijsvormpjes (6 )
  • - blender of staafmixer
  • - suiker (3 eetlepels)
  • - sap van limoen (0.5 )
  • - gesneden ananasstukjes (125 gram)
  • - kokoswater ananas (250 ml)
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de ananasstukjes in kleinere stukjes.
  • 2 Pureer de ananasstukjes met het kokoswater en het limoensap in een blender of met de staafmixer in een hoge kom en los al roerende de suiker erin op.
  • 3 Schenk dit mengsel in de vormpjes en laat de ijsjes 1-2 uur in de diepvriezer bevriezen of 10 minuten in een pop maker.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.