recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Krokante pangasius met gestoofde komkommer

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - komkommers (2 )
  • - bosuitjes (3 )
  • - verse munt (2 eetlepels)
  • - boter (50 gram)
  • - oud witbrood (2 sneetjes)
  • - kerriepoeder (1 eetlepel)
  • - pangasiusfilets (600 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Schil de komkommers, halveer ze in de lengte en schraap de zaadjes eruit.
  • 2 Snijd de bosuitjes in stukken van 1 cm.
  • 3 Hak de munt fijn.
  • 4 Snijd de komkommers in stukken en smoor ze met de bosui en munt in tweevijfde van de boter afgedekt in 20 minuten zachtjes gaar.
  • 5 Maal de amandelen met het brood en de kerriepoeder tot een fijn kruim.
  • 6 Klop het ei los in een diep bord.
  • 7 Wrijf de visfilets in met zout en peper, haal ze door het ei en paneer ze dan met het amandelmengsel.
  • 8 Verhit de rest van de boter in een grote koekenpan en bak de vis in 6-8 minuten mooi bruin en gaar.
  • 9 Leg de filets op warme borden en schep de komkommer ernaast.
  • 10 Lekker met gebakken krieltjes.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.