Ingrediënten
4 personenBereidingswijze
Verwarm de oven voor op 170⁰C. Maal 150 gram havervlokken in een keukenmachine tot meel. Smelt de kokosolie in een steelpannetje. Hak de hazelnoten fijn en meng met het havermeel, de kokosolie en ⅔ van de honing honing tot een deeg. Kneed tot een deegbal. Bekleed de springvorm met bakpapier. Verdeel het deeg over de bodem en druk aan met de achterkant van een lepel. Zorg dat de hele bodem bedekt is en aan de randen zo’n 1 cm omhoog komt. Bak de taartbodem in 25 minuten goudbruin en knapperig in de oven. Laat de taartbodem helemaal afkoelen en vul daarna met de Arla Griekse yoghurt lactofree. Maak af met de overgebleven honing en het fruit.
Aanvullende benodigdheden - ronde taartvorm of springvorm (ø 24-26 cm)- bakpapier- keukenmachine
Voedingswaarden (per portie)
Energie 798 kcal
Eiwit 14.6 g
Koolhydraten 67 g
Vet 49.8 g
Waarvan verzadigd 26.9 g