recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Lamsbout in bakpapier

Fusion
4 personen
40 min
Ingrediënten
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - verse oregano (3 eetlepels)
  • - ansjovisfilets (6 stuks)
  • - knoflook (3 tenen)
  • - lamsboutjes zonder been (2 stuks)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snijd de knoflook in plakjes; Halveer de ansjovisfilets; Hak de verse oregano fijn.
  • 2 Verwarm de oven voor op 175 °C.
  • 3 Maak kleine inkepingen in de lamsbout en duw er knoflook en ansjovis in.
  • 4 Leg de boutjes elk op een dubbelgevouwen stuk bakpapier en verdeel er de oregano, peper en de olijfolie over.
  • 5 Vouw het papier rond het vlees omhoog en bind het vast met paktouw.
  • 6 Bak de lamsboutjes in een braadslede in de oven in 25-35 minuten bruin en van binnen rosé (kerntemperatuur 60 °C).
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.