recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Lentestoofpotje met braadsticks

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - panklare spinazie (450 gram)
  • - citroen (0.5 )
  • - kippenbouillon (250 ml)
  • - minikrieltjes (600 gram)
  • - courgette (1 )
  • - bosuitjes (3 )
  • - vloeibare margarine (3 eetlepels)
  • - nootmuskaat
  • - kipbraadsticks (8 )
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de bosuitjes in stukken van 3 cm.
  • 2 Snijd de courgette in blokjes.
  • 3 Pers de citroen.
  • 4 Kruid de braadsticks met zout, versgemalen zwarte peper en wat nootmuskaat en bak ze rondom bruin in een wijde braadpan met de margarine.
  • 5 Verdeel de bosuitjes, courgette en krieltjes tussen de braadsticks.
  • 6 Strooi er nog wat zout en peper over en schenk de bouillon met een paar eetlepels citroensap erbij.
  • 7 Stoof de kip en groenten 25 minuten op zacht vuur.
  • 8 Voeg hand voor hand de spinazie toe en laat de blaadjes slinken.
  • 9 Serveer het stoofpotje in diepe borden.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.