recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Mangobuideltje met gember

Ontbijt
8 personen
35 min
Ingrediënten
  • - suiker (2 eetlepels)
  • - limoen (0.5 )
  • - gekonfijte gember (3 bolletjes)
  • - verse mango (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  • 2 Hak de gember fijn.
  • 3 Rasp de limoen.
  • 4 Snijd de mango in kleine stukjes en meng dit in een kom met de gember, de rasp van de limoen en de suiker.
  • 5 Snijd de ontdooide plakjes bladerdeeg elk in vier vierkantjes.
  • 6 Schep in het midden van elk vierkantje een theelepel van het mangomengsel.
  • 7 Vouw de punten rond de vulling omhoog.
  • 8 Druk het deeg direct boven de vulling dicht, zodat buideltjes ontstaan.
  • 9 Zet de buideltjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met wat melk.
  • 10 Bak ze in het midden van de oven in 15 minuten gaar.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.