recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Mangosaus

Fusion
2 personen
15 min
Ingrediënten
  • - medium dry sherry (1 dl)
  • - tijm (1 theelepel)
  • - rozijnen (2 eetlepels)
  • - mango (1 stuks)
  • - sjalotjes (6 stuks)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Pel en halveer de sjalotjes; Schil de mango en snijd in blokjes.
  • 2 Verwarm de olijfolie in een pan en fruit de sjalotjes 5 minuten.
  • 3 Bak de mango, rozijnen en tijm even mee.
  • 4 Voeg de sherry, zout en peper naar smaak toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen.
  • 5 Voeg eventueel een scheutje water toe.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.