recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Meringue met frambozen-yoghurtijs

Nagerecht
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - meringues (4 roze)
  • - griekse yoghurt (150 gram)
  • - fijne kristalsuiker (50 gram)
  • - roodfruitlikeur (coebergh red fruit) (50 ml)
  • - diepvries frambozen (2 pakken)
  • - witte chocolade (100 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Rasp de chocolade op een grove rasp.
  • 2 Doe de bevroren frambozen met de likeur, suiker en yoghurt in de keukenmachine en draai alles op de hoogste stand tot een smeuïg ijs.
  • 3 Leg op elk bord een meringue en schep er met een bolletjestang mooie bolletjes frambozenijs op.
  • 4 Strooi de witte chocolade erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.