recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Omeletrolletjes met gerookte zalm

Bijgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - water (3 eetlepels)
  • - rucola
  • - gerookte zalm, in plakjes (200 gram)
  • - boter (25 gram)
  • - eieren (6 )
Bereidingswijze
  • 1 Klop de eieren los met het water, wat zout en peper en laat de helft van het eimengsel in een koekenpan (24 cm) met gesmolten boter over de hele bodem uitvloeien.
  • 2 Laat de omelet op matig hoog vuur in 3-4 minuten stollen.
  • 3 Bak op deze manier nog een omelet.
  • 4 Beleg de omeletten met de zalm, leg in het midden wat rucola en rol de omeletten stevig op.
  • 5 Verpak de rollen in folie, laat ze afkoelen en snijd de rollen dan in plakjes van 3 cm breed.
  • 6 Zet de stukken rechtop op een schaal.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.