Hoofdgerecht Gemiddeld
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Pel en snipper de ui grof, verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’s en snijd in repen van 1 cm dik. Snijd de peterselie grof en de citroen in parten. Stap 2 Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de ui en paprika voor 3 minuten, voeg hier vervolgens de tomatenpuree aan toe. Bereid de Spaanse paella volgens de aanwijzingen op de verpakking in de pan met de groentemix. Voeg de laatste 8 minuten de garnalen en de laatste 3 minuten de doperwten toe. Stap 3 Garneer de peterselie over de paella en serveer deze met de citroen.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 566 kcal
Eiwit 32.8 g
Koolhydraten 85.3 g
Vet 7.5 g
Waarvan verzadigd 1.5 g