recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pangasiusrolletjes met wortelsalade

Hoofdgerecht
7 personen
30 min
Ingrediënten
  • - yoghurtdressing (3 eetlepels)
  • - gesneden andijvie (200 gram)
  • - winterwortel (300 gram)
  • - ontbijtspek (8 plakjes)
  • - peterselie (fijngehakt) (3 eetlepels)
  • - rode ui (1 )
  • - pangasiusfilets (4 )
  • - vloeibare margarine (4 eetlepels)
  • - minikrieltjes (600 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Bak de krieltjes in de helft van de margarine afgedekt in 10 minuten bruin en gaar.
  • 2 Snipper de ui.
  • 3 Snijd de pangasiusfilets in de lengte doormidden, wrijf ze in met zout en peper en strooi de ui en peterselie erover.
  • 4 Rol de visfilets strak op en wikkel de rolletjes in een plakje spek.
  • 5 Bak de rolletjes in een koekenpan met de rest van de margarine rondom bruin en gaar.
  • 6 Rasp de wortel.
  • 7 Schep in een slaschaal de wortel en andijvie door elkaar en sprenkel de dressing erover.
  • 8 Schep de visrolletjes op borden en schep de krieltjes en salade ernaast.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.