Ga naar de hoofdinhoud

Pappadums mango chili kipfilet

4 personen Eenvoudig 20 minuten Borrelhapje

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Pel en halveer de ui en snijd in halve ringen. Verwarm een koekenpan met olie en fruit de ui. Kruid de kipfilet met zout en versgemalen peper en bak bij de ui goudbruin en gaar. Schep om met de sambal en 2 el chilisaus en warm nog 2 minuten door. Schil intussen de mango met een dunschiller, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Schep om met de resterende chilisaus. Was de komkommer en schaaf met de dunschiller of kaasschaaf in linten. Rol de linten op in rolletjes. Breek de pappadums in grote stukken en leg op een serveerschaal. Schep de kip met de mango op de pappadums. Garneer met een komkommerlint. Hak de koriander grof en strooi over de pappadums.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 242 kcal
Eiwit 18 g
Koolhydraten 21 g
Vet 9 g
Waarvan verzadigd 1 g
Trefwoorden recepten