Ingrediënten
4 personenBereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rode paprika’s in parten en snijd de rode ui in dunne, halve ringen. Verdeel de paprika’s over de bakplaat en besprenkel met 1 el olijfolie. Bak 10 minuten in de oven. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Bak het gehakt rul en voeg de Mexicaanse kruidenmix toe. Bak kort mee. Laat de bonen en mais uitlekken, voeg toe aan het gehakt en schep om. Neem de plaat met paprika’s uit de oven. Verdeel het gehaktmengsel over de paprikapartjes. Bestrooi vervolgens met de uienringen en de cheddar. Bak nog 10 minuten in de oven. Neem uit de oven en verdeel de chilisaus over het gerecht. Serveer met zure room, gekookte rijst en bestrooi met de korianderblaadjes.
Aanvullende benodigdheden - bakplaat bekleed met bakpapier
Voedingswaarden (per portie)
Energie 696 kcal
Eiwit 32 g
Koolhydraten 63 g
Vet 33 g
Waarvan verzadigd 15 g