DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Parelcouscous met harissa sperziebonen

Hoofdgerecht Eenvoudig 20 minuten
(0)
Hoofdgerecht Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Breng een pan met 500 ml water aan de kook en los hier de kippenbouillontablet in op. Maak de sperziebonen schoon en halveer. Stap 2 Kook de sperziebonen in 3 minuten beetgaar en haal uit de pan. Meng de harissa kruiden door de sperziebonen. Stap 3 Houd één soeplepel bouillon apart en ook de parelcouscous in de overige bouillon volgens de aanwijzing op de verpakking en haal uit de pan. Stap 4 Verkruimel intussen de feta. Pluk de blaadjes munt en snijd deze fijn. Stap 5 Meng de helft van de feta met de soeplepel bouillon tot een saus. Stap 6 Meng de helft van de munt en de fetasaus door de parelcouscous. Breng op smaak met zout en peper. Stap 7 Verdeel de parelcouscous over de borden, verdeel hier de sperziebonen over. Stap 8 Garneer met de overige munt en de resterende verkruimelde feta.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 473 kcal
Eiwit 22.5 g
Koolhydraten 67.9 g
Vet 10.9 g
Waarvan verzadigd 6.6 g
Trefwoorden
weekmenurecepten