DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Pasta met roerbakgroenten en spinaziepesto

Hoofdgerecht Gemiddeld 30 minuten
(6)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Breng een pan met water aan de kook. Was intussen de spinazie en laat goed uitlekken. Rasp de pecorino en de gele schil van de citroen. Pers het sap van de citroen. Stap 2 Rooster de pijnboompitten licht bruin in een droge koekenpan en zet apart. Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stap 3 Pel de knoflook. Maal de spinazie, 2/3 van de pecorino, knoflook, geraspte citroenschil, citroensap, pijnboompitten en de olijfolie tot een pesto in de keukenmachine. Stap 4 Verhit olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak de groenten 4 minuten. Halveer de cherrytomaten en voeg toe. Bak de tomaten 2 minuten mee. Stap 5 Draai het vuur laag en voeg de pasta en spinaziepesto toe. Roer het geheel goed door. Serveer de pasta met de overige pecorino.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Bekijk hoe je dit recept maakt In onze video leggen wij je stap voor stap uit wat je moet doen om dit recept op tafel te krijgen. Eet smakelijk!
Aanvullende benodigdheden - blender of keukenmachine
Voedingswaarden (per portie)
Energie 776 kcal
Eiwit 24 g
Koolhydraten 66 g
Vet 44 g
Waarvan verzadigd 11 g
Trefwoorden
receptenvegamenu