Ga naar de hoofdinhoud

Pastasalade met Apetina witte kaasblokjes

4 personen Gemiddeld 25 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Kook de fusilli al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel gelijk koud. Halveer de cherrytomaatjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes. Snijd de baby-romaine in reepjes. Pers de citroen uit. Meng de yoghurt met het citroensap en pers de teen knoflook erboven uit. Meng de yoghurtdressing door de pasta. Meng de pasta om met de tomaatjes, sla en avocado. Verdeel de Apetina witte kaasblokjes erover.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 536 kcal
Eiwit 19 g
Koolhydraten 60 g
Vet 23 g
Waarvan verzadigd 8 g
Trefwoorden weekmenurecepten