recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pastasaus

Fusion
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - slagroom (250 ml)
  • - tomatensap (100 ml)
  • - versgemalen zwarte peper
  • - gedroogde Italiaanse kruiden (1 eetlepel)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - rode paprika’s (3 stuks)
  • - knoflook (2 tenen)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Hak de knoflook fijn; Snijd de rode paprika’s in dunne reepjes.
  • 2 Bak de knoflook en paprika’s met de kruiden en peper in de olijfolie zachtjes gaar.
  • 3 Meng het tomatensap erdoor en laat 5 minuten sudderen.
  • 4 Pureer het geheel met een staafmixer en meng de slagroom erdoor.
  • 5 Breng de saus op smaak met zout.
  • 6 Meng de saus door de pasta en serveer in warme diepe borden.