DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Pastinaakpuree met gemarineerde kastanjechampignons

Hoofdgerecht Eenvoudig 20 minuten
(2)
Hoofdgerecht Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Laat de vis ontdooien. Stap 2 Schil de pastinaak en aardappelen, snijd in stukken van 3 cm en spoel af. Stap 3 Zet de pastinaak en aardappelen in een pan net onder water en breng aan de kook. Stap 4 Kook in 15 minuten gaar. Snijd intussen de kastanjechampignons in plakken. Ris de blaadjes van de tijm en meng deze door de sojasaus. Stap 5 Voeg hier de kastanjechampignons aan toe en laat 5 minuten marineren. Stap 6 Verhit een pan met de zonnebloemolie en bak de kastanjechampignons en marinade 3 minuten. Stap 7 Plaats vervolgens de zalm met de huidkant in de pan en bak deze in 7 minuten goudbruin en glazig. Stap 8 Giet de pastinaak en aardappelen af en stamp deze tot een grove puree. Stap 9 Serveer de pastinaakpuree met de zalm en kastanjechampignons.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden - pureestamper
Voedingswaarden (per portie)
Energie 363 kcal
Eiwit 25 g
Koolhydraten 29 g
Vet 15 g
Waarvan verzadigd 3 g
Trefwoorden
weekmenurecepten