Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pastinaakpuree met gemarineerde kastanjechampignons
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pastinaakpuree met gemarineerde kastanjechampignons
Stap 1
Laat de vis ontdooien.
Stap 2
Schil de pastinaak en aardappelen, snijd in stukken van 3 cm en spoel af.
Stap 3
Zet de pastinaak en aardappelen in een pan net onder water en breng aan de kook.
Stap 4
Kook in 15 minuten gaar. Snijd intussen de kastanjechampignons in plakken. Ris de blaadjes van de tijm en meng deze door de sojasaus.
Stap 5
Voeg hier de kastanjechampignons aan toe en laat 5 minuten marineren.
Stap 6
Verhit een pan met de zonnebloemolie en bak de kastanjechampignons en marinade 3 minuten.
Stap 7
Plaats vervolgens de zalm met de huidkant in de pan en bak deze in 7 minuten goudbruin en glazig.
Stap 8
Giet de pastinaak en aardappelen af en stamp deze tot een grove puree.
Stap 9
Serveer de pastinaakpuree met de zalm en kastanjechampignons.
