recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Penne met spinazie en rivierkreeftjes

Hoofdgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - rivierkreeftjes (200 gram)
  • - gedroogde Italiaanse kruiden (1 eetlepel)
  • - panklare prei (250 gram)
  • - spinazie à la crème (diepvries) (450 gram)
  • - knoflook (2 tenen)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - volkoren penne (300 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Kook de penne volgens de aanwijzingen beetgaar.
  • 2 Verwarm de helft van de olijfolie in een hapjespan.
  • 3 Pers de knoflook en fruit de knoflook zachtjes glazig.
  • 4 Roer de spinazieblokjes met een scheutje water erdoor.
  • 5 Laat de spinazie afgedekt op zacht vuur ontdooien.
  • 6 Verhit de andere helft van de olijfolie in een wok en roerbak de prei met de Italiaanse kruiden 3 minuten.
  • 7 Warm de rivierkreeftjes heel even mee.
  • 8 Giet de pasta af en roer de penne door de spinazie.
  • 9 Serveer de pasta met spinazie in diepe borden en schep de prei met rivierkreeftjes erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.