Ga naar de hoofdinhoud

Pita Marokkaanse kip-aubergine

4 personen Eenvoudig 25 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Snijd de aubergine in kleine blokjes. Verhit de olijfolie in een hapjespan. Bak het kipgehakt in 4 minuten rul. Voeg de aubergine en de ras el hanout toe en bak nog 4 minuten mee, tot de aubergine zacht is. Pers de citroen erboven uit en schep het geheel goed om. Snijd de geroosterde paprika en de ijsbergsla in reepjes. Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd voorzichtig open en vul met de hummus, ijsbergsla, geroosterde paprika en het aubergine-gehaktmengsel.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 613 kcal
Eiwit 27 g
Koolhydraten 67 g
Vet 24 g
Waarvan verzadigd 4 g
Trefwoorden weekmenurecepten