Recepten

Pita paddenstoelenshoarma

12 personen Eenvoudig 30 minuten Borrelhapje

Ingrediënten

12 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Snijd de peterselie fijn. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng het sap en rasp van de citroen, twee derde van de peterselie, 2 el olijfolie, peper en zout door de rauwkost. Snijd de portabella’s in reepjes. Snijd de knoflook fijn. Meng het paprikapoeder, de koriander, komijn, olijfolie, knoflook, peper en zout door de paddenstoelen. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de paddenstoelenshoarma in 10 minuten goudbruin en gaar. Bereid de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en halveer overdwars. Vul met de wortelsalade en paddenstoelenshoarma. Garneer met de knoflooksaus en de rest van de peterselie.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 202 kcal
Eiwit 6 g
Koolhydraten 27 g
Vet 7 g
Waarvan verzadigd 1 g
Trefwoorden vegetarischreceptendelen
'