Borrelhapje Eenvoudig
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Snijd de peterselie fijn. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng het sap en rasp van de citroen, twee derde van de peterselie, 2 el olijfolie, peper en zout door de rauwkost. Stap 2 Snijd de portabella’s in reepjes. Snijd de knoflook fijn. Meng het paprikapoeder, de koriander, komijn, olijfolie, knoflook, peper en zout door de paddenstoelen. Stap 3 Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de paddenstoelenshoarma in 10 minuten goudbruin en gaar. Bereid de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en halveer overdwars. Stap 4 Vul met de wortelsalade en paddenstoelenshoarma. Garneer met de knoflooksaus en de rest van de peterselie.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 202 kcal
Eiwit 6 g
Koolhydraten 27 g
Vet 7 g
Waarvan verzadigd 1 g