recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pittige knoflooksaus

Fusion
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - volle melk (200 ml)
  • - provençaalse kruiden (2 theelepels)
  • - chilipoeder (2 theelepels)
  • - aardappel (1 stuks)
  • - olijfolie (4 eetlepels)
  • - knoflook (2 bollen)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Schil de aardappel en snijd ze in kleine blokjes.
  • 2 Snijd een kapje van de bollen knoflook, zet ze in een ovenschaaltje en sprenkel in elke bol 1,5 eetlepel olijfolie.
  • 3 Rooster ze in een hete oven van 220 °C in 20 minuten gaar.
  • 4 Wip de tenen uit de bollen.
  • 5 Verwarm de knoflookolie (uit de bollen) met de knoflooktenen, aardappelblokjes, chilipoeder, kruiden en melk tot de aardappel gaar is.
  • 6 Pureer alles tot een gladde saus en breng op smaak met zout en peper.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.