recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pittige mangosaus

Fusion
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - water (75 ml)
  • - mango (1 stuks)
  • - tomaat (1 stuks)
  • - ui (1 stuks)
  • - olie (4 eetlepels)
  • - sambal badjak (2 theelepels)
  • - knoflook (3 tenen)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Pers de knoflook; Snipper de ui; Snij de tomaat in stukjes; Verdeel de mango in blokjes.
  • 2 Meng de knoflook met de sambal en olie.
  • 3 Verhit de saus in een wok en fruit de ui glazig.
  • 4 Bak de tomaat en driekwart van de mango 3-4 minuten mee.
  • 5 Voeg de afgemeten hoeveelheid water toe en pureer alles in een blender of in een hoge kom met een staafmixer tot een gladde saus.
  • 6 Breng op smaak met zout en peper.
  • 7 Verdeel de rest van de mango over borden en zet de saus er in kleine kommetjes bij.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.