recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pittige pasta met champignons en broccoli

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - 30+ geraspte kaas (50 gram)
  • - champignons (250 gram)
  • - broccoliroosjes (300 gram)
  • - gezeefde tomaten (1 pak)
  • - shoarmavlees (300 gram)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - knoflook (2 tenen)
  • - ui (1 )
  • - farfalle (300 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen.
  • 2 Snipper de ui.
  • 3 Snijd de knoflook.
  • 4 Snijd de champignons in vieren.
  • 5 Fruit de ui en knoflook in een hapjespan met tweederde van de olijfolie zachtjes glazig.
  • 6 Schep het vlees erdoor en bak het al omscheppend bruin.
  • 7 Schenk de tomatensaus erbij en verwarm de saus 10 minuten op zacht vuur.
  • 8 Kook de broccoliroosjes in ruim water in 4 minuten beetgaar.
  • 9 Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de champignons op hoog vuur bruin, laat het vocht verdampen.
  • 10 Giet de pasta af en roer de farfalle door de tomatensaus.
  • 11 Schep de pasta met saus in diepe borden en verdeel de champignons, broccoli en kaas erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.